Leuke kindercamping Nederland

Leuke kindercamping Nederland

Wat een leuke kindercamping is, is voor iedereen weer verschillend. De leuke kindercampings in Nederland die je op deze website vindt zijn allemaal gericht op de natuur. Ze zijn met zorg geselecteerd.
Bij sommige campings ligt het er dik bovenop, bij anderen gebeurt dit wat subtieler. De natuurcampings hebben geen massale voorzieningen, maar het is allemaal wat kleinschaliger. Er is keuze uit campings met weinig voorzieningen of campings met juist luxe voorzieningen, zonder dat deze voorzieningen een massaal gevoel geven. Veel of weinig voorzieningen; de natuurcampings delen wel dezelfde visie. 

De natuur is een grote speeltuin

Op een leuke speelse manier maken kinderen kennis met alles wat de natuur te bieden heeft. De natuur is eigenlijk één grote speeltuin. Het is mooi om te zien hoe de rijke fantasie van kinderen hier tot leven komt!

Wat is er nou leuker dan slepen met takken, de mooiste hutten bouwen, kennismaken met het pompen van water uit de grond, speurtochten door de natuur, vuurtjes maken en dan broodjes bakken of marshmallows roosteren? 

Benieuwd welke leuke kindercampings wij aanraden? Klik dan op de link hieronder:

Leuke kindercampings Nederland

Tips?

Ben je zelf op een leuke kindercamping in Nederland geweest die vergelijkbaar is met de campings die op onze website staan of waarvan je gewoon vindt dat deze er tussen hoort dan horen we dat natuurlijk graag!