Camping het bos roept!

Slootdorp , Noord-Holland (Nederland)

De perfecte tussenstop van het noorden

Camping ‘het bos roept’ is een bijzonder plekje gelegen in de kop van Noord-Holland en omgeven door bos en dicht bij de zee. Een bijzondere plek waar je het plezier en vermaak allemaal uit de natuur haalt. Het fijne aan deze camping is de gemoedelijk sfeer en de ruimte en vrijheid om te staan waar je wilt! Geen vaste plekken, maar kies zelf uit waar je wilt staan. Er zijn overal stroompunten en watertappunten. En wist je dat je hier ook kunt ‘kamperen’ met de boot? Leg je boot aan bij één van de steigers en genieten maar! Wees niet verrast als je gewekt wordt door de vogels of een uil, je bent namelijk omgeven door de dieren van het bos. Sasja en Gidus zijn de beheerders van dit natuurkampeerterrein en vertellen graag over dit bijzonder stukje natuur; wat tot 100 jaar geleden nog een stukje zee was.

Er is plek voor iedereen;  zowel tenten, caravan, campers en boten zijn van harte welkom! Er is een kleine kas die zowel gebruikt wordt als fietsenstalling en als woonkeuken. Een plek om met vrienden en familie gezellig te kletsen, of een plek waar je je even kunt afzonderen met dat éne spannende boek wat je al zolang wilt lezen. Op bestelling kun je ook brood, zuivel en ontbijt krijgen.

Winterkamperen

Het bos roept!  is 10 maanden per jaar geopend. Dus de echte natuurkampeerder kan hier gerust zijn hart ophalen. Na een frisse herfstdag op pad te zijn geweest, wacht er een ontspannen sfeer, goede douchegelegenheid, een fietshelter om de fiets te parkeren en natuurlijk kun je hier ook je eigen kampvuur maken!

 

  • 10 maanden per jaar geopend
  • Je kunt hier ook met de boot komen kamperen!

Camping het bos roept!

Den Oeverseweg 12
1774 NB Slootdorp
Noord-Holland (Nederland)