Camping Lolotte

Neede , Overijssel (Nederland)

Een camping voor echte buitenkinderen en avonturiers

Deze natuurcamping in Nederland is er nog maar sinds 2018. Eigenaren Aart en Sharon zijn nog volop bezig met de ontwikkeling om de camping verder om te toveren tot een natuurlijk kinderparadijs. Hun passie voor de natuur is al wel echt voelbaar op het terrein. Je kampeert eigenlijk op een grote natuurspeelplaats.

Natuurcamping voor kinderen

Een aanrader voor echte buitenmensen met kinderen tot 10 jaar die het niet erg vinden om vies te worden, graag een fikkie stoken en de natuur willen beleven. De modderkeuken en modderpoel zijn favoriet. Daarnaast vind je op elk kampeerveld uitdagende en natuurlijke speelobjecten waarbij kinderen hun eigen fantasie goed kunnen gebruiken én een kampvuurplaats!

Al het vertier in de natuur zorgt natuurlijk wel voor wat rumoer op de camping. Zoek je de complete stilte dan raden we een andere camping aan. Aan activiteiten voor de ouders is ook gedacht; er is regelmatig een leuk bandje, een kampvuur of een yogales om aan deel te nemen.

Voor eten en drinken hoef je niet perse van het terrein af. Er is een kantine, waar in de zomer wekelijks de aanschuiftafel georganiseerd wordt.

Buiten schoolvakanties is er volop rust en is deze camping ook zeker een aanrader.

 

  • Hele leuke natuuractiviteiten voor kinderen
  • Een leuke mix van natuurcamping, festival en scouting
  • De camping heeft een eenouderveld

Camping Lolotte

Diepenheimseweg 38
7161 MA Neede
Overijssel (Nederland)